Kurs och konferens

Villa Fridhem är stället för dig som vill ha en kurs eller konferens i lugn och ro. Vi erbjuder avskildhet nära staden. Din grupp disponerar hela anläggningen. Vårt konferensrum har utsikt över havet. Övernattningsrummen är trevliga och personliga. Utöver detta finns en vedeldad strandbastu, vacker utomhusmiljö med park, skog, hav och strand.

Välj den servicenivå som passar er. Välj eget innehåll eller förstärk konferensen eller er kick-off med en föreläsning, en aktivitet eller ett program ur vårt utbud. Allt till en rimlig kostnad.

Vi arrangerar kurser och konferenser i det mindre formatet.  Det innebär att du som kund är i centrum och disponerar hela anläggningen.  Ni kan känna er som hemma. Inget stör, ingen annan grupp tar plats, inga stora avstånd. Miljön gynnar effektivitet och välmående.

 

Kostnad för att hyra enbart konferensrummet, se under rubriken priser. För ett helt arrangemang, begär offert.

Lilla konferensen

Konferensrummet ligger en trappa upp i huvudbyggnaden Villa Fridhem och rymmer ca 30 personer. Här finns braskamin för värme och gemyt och balkong med storslagen utsikt över Ångermanälvens utlopp och norra sundet. Konferensrummet är naturligtvis utrustat med projektor och andra faciliteter samt TV med DVD.

Stora konferensen

Stora konferensen ligger i huset som vi kallar för Orangeriet, en stor ljus lokal. Här får en större grupp plats, hur många beror på vilka önskemål som finns för möblering, exempelvis med konferensbord eller sk biosittning.

Lilla konferensen

Stora konferensen (orangeriet)