Bo här

Vi har totalt 7 sovrum fördelat på våra två byggnader Villa Fridhem och Gästvillan. Förutom sovrum finns det matsal, caférum, kök, kontor och tv-rum.  Här kan du läsa mer om varje rum.

Villa Fridhem

Villa Fridhem har utöver matsal, caférum, kök och kontor, tre fina rum för övernattning. På övervåningen finns rum Kärlek och rum Vänskap. Rum Närhet ligger på markplan och är tillgängligt för funktionshindrade
Många rum har havsutsikt.

"Kärlek"

Rum Kärlek ligger en trappa upp i Villa Fridhem. Rummet har egen dusch och toalett i hallen. Rummet är ljust, rymligt och romantiskt! Rummet kan hyras som bröllopssvit, här kan bruden göra sig fin innan bröllopet, brudparet sova över. Frukost kan avnjutas i förmiddagssol på den egna balkongen – stor nog att bjuda in ett flertal gäster. Utöver dubbelsäng finns en bäddsoffa med plats för två personer. Ni har även tillgång till det intilliggande TV-rummet och den gemensamma balkongen med ljuvlig utsikt över norra sundet och Ångermanälvens mynning.

"Vänskap"

Rum Vänskap finns på övervåningen i Villa Fridhem. Rummet har egen dusch och toalett. Det är ett stort och trivsamt rum, lagom för familjen eller kompisgänget eftersom rummet har en bäddsoffa. Ni har tillgång till det intilliggande TV-rummet och den gemensamma balkongen med ljuvlig utsikt över norra sundet och Ångermanälvens mynning.

"Närhet"

Rum Närhet finns på bottenvåningen i Villa Fridhem med handikapptoalett i direkt anslutning. I rummet som är något mindre än de andra finns två sängar. Vattenkokare finns på rummet.

Gästvillan

Gästvillan har fyra trevliga rum samt kök och tv-rum på övervåningen. Övervåningen samt hygienutrymmen är nyrenoverade. Här kan du som gäst nyttja kök för självhushåll.

"Sara"

Rum Sara – Dubbelrum med havsutsikt och bäddsoffa för ytterligare en till två personer. Dusch och toalett finns i hallen.

"Julia"

Rum Julia – Dubbelrum med havsutsikt. Detta rum har egen toalett med dusch.

"Nora"

Rum Nora – Dubbelrum med möjlighet att ta med husdjur. Dusch och toalett finns i hallen.

"Maja"

Rum Maja – Fyrbäddsrum med dubbelsäng och våningssäng (4 bäddar). Dusch och toalett finns i hallen.

Åttkanten

Åttkanten är en fd. bagarstuga med havsutsikt. Inredd med två sängar, matplats, öppen spis, kokplattor, kylskåp, vattenkokare och kaffebryggare.
Det finns handfat, men dusch och toalett ligger vid parkeringen.
I Åttkanten kan vi ta emot husdjur.