Aktiviteter

Villa Fridhems läge ger många möjligheter till rekreation. Du kan vandra utefter stranden till Lövhällan – en vacker plats med klippformationer där havet möter himlen. Föredrar du skogen finns det stigar och grusvägar i direkt anslutning till området. Det är promenadavstånd in till centrala Härnösand ( ca 2 km). Härnösand är en vacker småstad med stort utbud.

Badplatsen ligger några hundra meter från huset och föredrar du avskildhet kan du sola och bada utmed hela stranden från badplatsen till Sälstens camping.  Badsäsongen förlängs betydligt genom den bastu som anläggningen har.

Vedeldad bastu direkt på stranden finns för upp till 12 personer.
Jacuzzibubbelbad under stjärnhimlen är njutningsfullt för kropp och själ.

I parken runt Villa Fridhem finns en boulebana och gräsytor för lek och bollspel. Vi har klot och bollar med mera till utlåning.

Bagarstugan ”Åttkanten” kan hyras av privatpersoner eller arbetsgrupper som vill baka bröd eller pizza.  Behövs expertishjälp, så har vi kontakter att förmedla.

Sommarcafé

Välkomna hit under juni – augusti. Stängt vid abonnemang.
Hit kan du komma för att äta en god salladslunch, njuta av kaffe eller te med hembakt bröd, smaka våra matiga och nyttiga mackor eller svalka dig med en härlig glass.

Detta är Caféet för alla väder! Soligt och varmt – sitt i den vackra parken, kanske i skuggan under en lind. Njut av eftermiddagssolen på den öppna verandan och om det blåser kan den inglasade delen vara ett skönt alternativ. Regn och rusk? Kom in i värmen i caféet eller i matsalen.

Caféet drivs av kommunens arbetslivsförvaltning, Arbete & integration. Kontakta kommunen för mer information.